Nedan finns beställnings- och betalningsinformation.
Välkommen med Er beställning!

När gav du din mamma en vinylbildskiva senast?
Beställning

Beställningar av varor accepteras via E-mail, som ju är ett snabbt och smidigt sätt att kommunicera.
Normalt sett kontrolleras E-posten varje vecka.
E-mail adressen är:

Portokostnad

Kostnad för frakt tillkommer på alla beställningar. Portokostnaden för att skicka gitarrplektrum med ett vanligt så kallat 1:a-klassbrev är 6 kr, oavsett hur många plektrum som skall skickas.
Om kunden i samband med beställningen anger önskemål om att få varorna med en säkrare leverans än ett vanligt 1:a-klassbrev, så kan detta arrangeras. Varorna sänds då till kunden med ett rekommenderat brev, REK. Detta kostar 55 kr utöver brevporto.

Betalning

Alla priser anges i svenska kronor samt i euro.
För att kunden ska slippa postens avgift för postförskott, så måste alla beställningar betalas i förskott.
Betalning kan ske på tre olika sätt:
- Kunden skickar kontanter till oss i ett väl förseglat brev. Observera att detta sker på egen risk. Det rekommenderas att kunden skickar pengarna i ett rekommenderat brev.
- Som alternativ kan kunden också välja att sätta in pengarna på vårt bankkonto.
- Betalning via PayPal går också bra, även om detta bör undvikas på grund av höga transaktionsavgifter.

Leverans

Alla varor postas omgående, efter det att betalningen kommit säljaren tillhanda. Det är upp till kunden att i samband med beställningen välja leveranssätt, dvs om varorna skall skickas med ett vanligt 1:a-klassbrev eller med ett rekommenderat brev.
Alla leveranser av gitarrplektum skickas, enligt postens definition, som vanliga 1:a-klassbrev om inte något specifikt önskemål anges i samband med beställningen. Det betyder att kunden får den typen av leverans direkt hem i brevlådan.
Observera dock att försäljaren ej kan hållas ansvarig för varor som skadats eller försvunnit under leverans till kund.

Rabatt

Möjlighet till rabatt finns om man beställer gitarrplektrum för minst 1000 kr. Rabatten består i att varorna då skickas till kunden fraktfritt med ett rekommenderat brev, REK. Säljaren bjuder alltså på portokostnaden vid större beställningar av plektrum. Någon annan rabatt medges inte. Fraktkostnaden vid köp av gitarrer debiteras alltid köparen.